Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Wandelroute Mesch en Moerslag

Wandelroute Mesch & Moerslag

Ontdek een idyllisch, glooiend landschap in het zuidelijkste puntje van Nederland. Tijdens de wandelroute van 8 kilometer geniet je van prachtige panorama’s en proef je kort van de bourgondische sfeer bij de Belgische buren.

Een bezoekje aan het uiterste zuiden van Zuid-Limburg, helemaal tegen de Belgische grens aan, is de afstand meer dan waard. De wandeling vanuit Mesch brengt je zelfs tot over de Belgische grens, waar de hoogstambomen in de lente welig bloeien. Dit grensoverschrijdende gebied staat bekend om zijn appel- en perenbloesems, maar ook in Mesch zelf is er genoeg te zien. Het dorpje heeft met de Sint Pancratiuskerk een van de oudste stenen kerken van Nederland en kent verschillende leuke cafeetjes om koffie te drinken.

Meer informatie over de Wandelroute Mesch & Moerslag kun je vinden op de website van Visit Zuid-Limburg. Je kunt de Wandelroute Mesch & Moerslag gratis bestellen in de webshop van Visit Zuid-Limburg of afhalen bij één van de Visit Zuid Limburg Shops of servicepunten. Een overzicht van deze punten/winkels vind je hier

 

Beleef Cittaslow in de gemeenten Eijsden-Margraten

Gegevens

Begin:
zondag 1 oktober 2023
Einde:
dinsdag 31 oktober 2023
Kosten:
Gratis

Organisator

Visit Zuid-Limburg
E-mail
info@visitzuidlimburg.nl
Bekijk de site van Visit Zuid-Limburg

Locatie

Mesch
Scroll naar boven