Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Rondje Bemelen- Route van de Rijkdom

Rondje Bemelen- Route van de Rijkdom

Deze wandelroute van ca. 9,5 kilometer voert je vanuit Bemelen door het gehucht Berg en langs de rand van Maastricht weer terug naar Bemelen. Onderweg maak je kennis met een rijk landschap van erfgoed, cultuur, natuur, gastronomie, sport en panoramische uitzichten. Rustzoekers komen tijdens deze bezinningswandeling, of ook wel camini genoemd, aan hun trekken.

Route van de Rijkdom, een camini rondom Bemelen.
Een camini, ofwel mini-camino, is een heel korte pelgrimservaring. Daarmee proef je in Zuid-Limburg van het pelgrimeren. Opdrachten nodigen je onderweg uit om na te denken over wat armoede en rijkdom voor jou betekenen. Op meerdere locaties langs de route is het genieten van de Zuid-Limburgse gastvrijheid en een verdiend kopje koffie met vlaai (of iets anders). Ga op pad en laat je verrassen.

Meer informatie over de Wandelroute Rondje Bemelen kun je vinden op de website van Visit Zuid-Limburg. Je kunt de Wandelroute gratis bestellen in de webshop van Visit Zuid-Limburg of afhalen bij één van de Visit Zuid Limburg Shops of servicepunten. Een overzicht van deze punten/winkels vind je hier

 

Beleef Cittaslow in de gemeenten Eijsden-Margraten

Gegevens

Begin:
zondag 1 oktober 2023
Einde:
dinsdag 31 oktober 2023
Kosten:
Gratis

Organisator

Visit Zuid-Limburg
E-mail
info@visitzuidlimburg.nl
Bekijk de site van Visit Zuid-Limburg

Locatie

Parkeerplaats Gemeenschapshuis
Bosweg
Bemelen, Eijsden-Margraten 6268 NH Netherlands
+ Google Maps
Scroll naar boven