Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Heuvelland Fietsroute Visit Zuid-Limburg

Heuvelland-Fietsroute

De Heuvelland-Fietsroute neemt je mee naar weerszijden van het Heuvelland: van de Vaalserberg naar de Sint-Pietersberg of andersom. Zoals je van het Heuvelland gewend bent, fiets je heuvel op, heuvel af langs prachtige uitzichten, idyllische dorpjes en vakwerkhuizen. Je maakt zelfs een uitstapje naar Duitsland.

De heuvels zijn de leidraad in de fietsroute en zorgen voor de prachtigste uitzichten. Onderweg in het vijfsterren-landschap ontdek je meer over Maastricht, Bemelen, Gulpen en Vaals. De Heuvelland-gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals dragen het keurmerk ‘Cittaslow’. Slow leven betekent goed leven: neem de tijd om te genieten van de kleine dingen van het leven. Juist die kleine dingen blijken in het beleven van geluk heel groot te zijn en kun je dus beleven bij het fietsen van deze route.

Je start de route ofwel vanaf de Sint-Pietersberg ofwel vanaf de Vaalserberg. In Maastricht kun je parkeren bij het Oog van Sint Pieter (betaald parkeren) of aan de zuidzijde van het natuurgebied bij Chalet d’n Observant, parkeerplaats van Natuurmonumenten (leden gratis, niet-leden gelijk tarief Oog van Sint-Pieter). De route is eenvoudig te fietsen, want je volgt de speciale bewegwijzering.

 

Meer informatie over de Heuvelland Fietsroute kun je vinden op de website van Visit Zuid-Limburg. Je kunt de Heuvelland Fietsroute o.a. kopen in de webshop van Visit Zuid-Limburg voor € 2,95

 

Beleef Cittaslow in de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Gegevens

Begin:
zondag 1 oktober 2023
Einde:
dinsdag 31 oktober 2023
Kosten:
€2,95

Organisator

Visit Zuid-Limburg
E-mail
info@visitzuidlimburg.nl
Bekijk de site van Visit Zuid-Limburg
Scroll naar boven