Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Fietsroute Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar

Fietsroute Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar

Volg deze fietsroute van ca. 35 km en zet voor eventjes de kunstenaarsbril op. Ga mee op pad in de inspirerende wereld van Sjef Hutschemakers. Deze kunstenaar, natuurliefhebber en amateurarcheoloog zag de schatten die het Heuvelland te bieden had en hij voelde de waarde ervan als geen ander. Zet voor eventjes een kunstenaarsbril op en je zult de glooiende heuvels, de idyllische dorpjes en het authentieke boerenleven in Eijsden-Margraten op een nieuwe manier beleven!

De fietsroute loopt langs de knooppunten. De brochure ‘Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar’ vertelt op 19 locaties langs de route over de bijzondere omgeving en de kunstwerken die Sjef Hutchemakers daarover maakte. In de brochure staan ook QR-codes die verwijzen naar video’s over Sjef en zijn werkwijze, en die met een smartphone te openen zijn. Naast de fietsroute, is er ook een wandelroute van 10 km om kennis te maken met Sjef z’n gedachtengoed en werk.

Startpunt van de fietsroute is Knooppunt 72 in Sint Geertruid.

Meer informatie over de Fietsroute Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar kun je vinden op de website van Visit Zuid-Limburg. Je kunt de Fietsroute gratis bestellen in de webshop van Visit Zuid-Limburg of afhalen bij één van de Visit Zuid Limburg Shops of servicepunten. Een overzicht van deze punten/winkels vind je hier

 

Beleef Cittaslow in de gemeenten Eijsden-Margraten

Gegevens

Begin:
zondag 1 oktober 2023
Einde:
dinsdag 31 oktober 2023
Kosten:
Gratis

Organisator

Visit Zuid-Limburg
E-mail
info@visitzuidlimburg.nl
Bekijk de site van Visit Zuid-Limburg

Locatie

Sint Geertruid
Scroll naar boven