Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Door het decor van dagboek van een herdershond

Door het decor van Dagboek van een Herdershond

Een wandeling van ca. 6,7 km door Eijsden, langs de opnamelocaties van de meest populaire tv-serie uit de jaren ’70, Dagboek van een Herdershond. Start bij Visit Zuid-Limburg Servicepunt Het Familiemuseum en treed in de voetsporen van de toenmalige cast!

De geliefde tv-serie Dagboek van een Herdershond uit eind jaren zeventig komt opnieuw tot leven in het historische Eijsden. Wandel langs de opnamelocaties en proef de pure nostalgie uit die tijd.

Treed in de voetsporen van de toenmalige cast en herbeleef de leukste scène’s met de jonge en onhandige kapelaan Odekerke, de strenge pastoor Bonhomme en de knappe Miete. Ervaar zelf de aantrekkingskracht van het beschermde dorpsgezicht tijdens deze sfeervolle wandeling door het decor van de tv-serie Dagboek van een Herdershond.

Meer informatie over de Wandelroute door het decor van Dagboek van een Herdershond kun je vinden op de website van Visit Zuid-Limburg. Je kunt de Wandelroute gratis bestellen in de webshop van Visit Zuid-Limburg of afhalen bij één van de Visit Zuid Limburg Shops of servicepunten. Een overzicht van deze punten/winkels vind je hier

 

Beleef Cittaslow in de gemeenten Eijsden-Margraten

Gegevens

Begin:
zondag 1 oktober 2023
Einde:
dinsdag 31 oktober 2023
Kosten:
Gratis

Organisator

Visit Zuid-Limburg
E-mail
info@visitzuidlimburg.nl
Bekijk de site van Visit Zuid-Limburg
Scroll naar boven