Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Bosbaden ouder kind rhythmsofnature

Ouder – Kindbosbaden

Tijdens een ouder-kind bosbad neem je geen letterlijke duik in het bos, maar onderga je samen met je kind een intense natuurbeleving, op een andere manier dan dat je erdoorheen wandelt. Op speelse wijze ontdek je samen met je kind/kleinkind/leenkind de wonderen van het bos. Plezier en verwondering staan centraal en vies worden mag. Na een bosbad van ongeveer 3 kilometer, sluiten we af met iets lekkers, bosthee voor de volwassenen en boslimonade voor de kinderen.

Going to the woods is going home.
– John Muir

Voor wie?
Wil je samen met je kind echt even tijd voor elkaar? Om samen het bos op een andere manier ontdekken dan je gewend bent? Weet jij hoe zacht hout kan aanvoelen en hoe bladeren klinken? Wil je wel eens ervaren wat kinder-Shinrin-Yoku of kinder-bosbaden met je doet als ouder/opa/oma/verzorger samen met je kind? Jullie zijn welkom, met of zonder ervaring in Shinrin-Yoku. Het enige dat van belang is dat zowel jij als je kind goed ter been zijn en jullie graag in de natuur zijn. Ouder-kind bosbaden zijn speciaal ontwikkeld voor een ouder en een kind in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. Er kunnen maximaal 6 ouder-kind koppels mee (een ouder-kind koppel bestaat uit 1 volwassene en 1 kind tussen 4-9 jaar).

Door wie?
Op 22 oktober ga je het bos in onder begeleiding van Marije Geenevasen, gecertificeerd Gids Shinrin-Yoku en Natuurcoach, docente primair onderwijs en kinderyoga docente. In diverse banen werkte Marije veelvuldig met kinderen, zowel in het Kinderboekenmuseum (Den Haag), op basisscholen, kinderdagopvang, gehandicapte kinderen en tijdens kinderyogalessen. Deelnemers waarderen haar veilige en liefdevolle manier van werken. Tijdens dit bosbad staat de verbinding met je kind en verwondering centraal.

Meer info op de website van Rhythms of Nature

 

Beleef Cittaslow in de gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
zondag 22 oktober 2023
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€42,50

Organisator

Rhythms of Nature
Telefoon
06 – 34988958
E-mail
info@rhythmsofnature.nl
Bekijk de site van Rhythms of Nature
Scroll naar boven