Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Hoeve Beusdalshof De Salon galerie voor hedendaagse kunst

Hoeve Beusdalshof | De Salon

In De Salon worden wisselende hedendaagse kunst exposities gehouden met het werk van zowel jonge opkomende talenten als kunstenaars die al een oeuvre hebben opgebouwd in hun professionele leven. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen in De Salon. De entree is vrij.

Het rijksmonument Beusdalshof ligt in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland aan de rand van de Gemeente Gulpen – Wittem, in het buurtschap Ingber. Het is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de mooie natuur, de Zuid-Limburgse cultuur en de veelzijdige Euregio met op een steenworp afstand de good life capital Maastricht en de keizerstad Aken.

Hoeve Beusdalshof kent een rijke historie. Reeds rond 1250 werd het Riddergoed Hoenberg hier gevestigd. Uit die tijd stamt de mergelmuur in De Lounge en een gewelfde kelder onder De Lounge. Rond 1650 werd de Tiendschuur gebouwd door de edellieden van kasteel Beusdael, dat vlak over de grens in het Belgische Sippenaeken ligt. Rond 1800 is de carré vorm ontstaan en kreeg de Hoeve een agrarische functie.

In 2018 en 2019 hebben Derk&Anna de monumentale Hoeve gerestaureerd en getransformeerd tot wat Hoeve Beusdalshof thans is:

Hoeve Beusdalshof
De Salon voor eigentijdse kunst en inspirerende evenementen
Woonverblijf voor Derk&Anna

 

Hoeve Beusdalhof is Cittaslow ambassadeur in de gemeente Gulpen-Wittem

Gegevens

Datum:
zondag 29 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 16:00

Organisator

Hoeve Beusdalshof | De Salon
Telefoon
06 24 20 15 55
E-mail
anna@hoevebeusdalshof.com

Locatie

Hoeve Beusdalshof | De Salon
Lemmensstraat
Ingber, Gulpen-Wittem 6273 NB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06 24 20 15 55
Scroll naar boven