Van Tienhovenmolen

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2023

Wethouder Gerry Jacobs benoemde ook de familie Van der Maat van Maalderij Van der Maat bij de Van Tienhovenmolen in Bemelen als nieuwe Cittaslowambassadeur.

Welkom bij De Van Tienhovenmolen in Wolfshuis! Deze windmolen wordt nog steeds gebruikt voor het malen van diverse graansoorten. Onze meelproducten worden onder in de molen verkocht en ook geleverd aan diverse winkels en bedrijven in de omgeving.

Vrije verkoop

Wij staan voor eerlijk en lokaal geproduceerde producten. Wij halen ons graan zoveel mogelijk uit de regio en malen het, wanneer het weer het toelaat, op windkracht.

De molen en molenwinkel zijn geopend op:
Vrijdag en Zaterdag 11:00-17:00

Van Tienhovenmolen

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven