Studio Philippi

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste. Samen met haar man, vormgever Serge Philippi, heeft zij onder de naam Studio Philippi al meer dan 10 kookboeken voor diverse uitgevers gemaakt. Een aantal boeken is ook vertaald en in het buitenland uitgegeven. Zo ligt een van de bestsellers Appeltaart – met de appels uit Margaten – ook in Polen in de boekhandel. 

Mensen inspireren

Daarnaast ontwikkelt Janneke recepten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van supermarkten en producenten tot productschappen en non-profit organisaties. Mensen inspireren om elke dag goed te eten en te koken met verse producten, is haar streven. De recepten zijn vaak eenvoudig, met ingrediënten van dichtbij huis, en altijd verrassend en lekker.

Studio Philippi

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven