Restaurant Vanille

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Bij Peter van Rooij staat koken altijd in het teken van Cittaslow. Al 30 jaar is het voor hem een uitdaging om vooral regionaal en “euregionaal”” te koken, want de regio houdt niet op bij een landgrens. Het is een uitdaging om steeds weer de juiste producten te krijgen omdat het vaak gaat om producenten die maar een enkel product leveren.

Verfijning uit de Frans-mediterrane keuken

Bij Restaurant Vanille geniet je van verfijnde gerechten uit de Frans-mediterrane keuken. Passie en toewijding, zowel in de keuken als aan de voorkant. Het attente personeel maakt deze bijzondere eetervaring namelijk helemaal af en adviseert je graag in een heerlijk glas wijn. Ontspan, geniet en proef. Laat u verrassen door de gerechten en wijnen van de smaakmakers van Vanille.

De smaakmakers van Restaurant Vanille; Patron-Cuisinier Peter van Rooij met Chefkok Jerome Fleur en Maitre Veronique Lahou.

Restaurant Vanille

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven