Puurvandewall

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

​Puurvandewall is in 1975 begonnen als biologisch boeren bedrijf. Toen was dit nog niet gewoon. Eerst werden alleen groenten geteeld, nu ook appels, peren en ander fruit. Ook wordt er sinds 1983 op ambachtelijke wijze traditionele Limburgse stroop gestookt. Fruit, groenten, de ambachtelijk gemaakte stroop en andere streekproducten worden in de boerderijwinkel verkocht en in en rondom Maastricht uitgeleverd. De stroop staat zelfs landelijk en internationaal bij restaurants op tafel.

Vrije verkoop

De boerderijwinkel aan de Dorpsstraat 140
te Eckelrade is geopend uitsluitend op zaterdag, van 9.00-15.00 uur. Dan verkopen wij verse groenten, hard en zacht fruit, ambachtelijke stroop, en aanverwante producten als fruitsappen en huisgemaakte jam. Als extra service verkopen wij ook biologische natuurdesem broden.

Puurvandewall

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven