Puur Aroma

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Puur Aroma teelt biologisch gecertificeerde kruiden. Dagelijks zijn zij bezig met geuren, kleuren en smaken, rechtstreeks van de natuur. Op biologische wijze wordt een breed assortiment kruiden en eetbare bloemen geteeld. Biologisch gecertificeerd wil zeggen vrij van land- en tuinbouw gif en vrij van kunstmest, en langzaam en met respect voor de natuur en onze planeet geteeld. In Cittaslow gemeente Eijsden-Margraten en ver daarbuiten voorziet Puur Aroma horecagelegenheden van kruiden spécialités en eetbare bloemen.

Het prachtige heuvelland deelt Puur Aroma graag met anderen. Op aanvraag worden er gegeven waarbij informatie wordt verstrekt over wilde kruiden uit de natuur. Puur Aroma is trots op gemeente Eijsden-Margraten met al haar lokale initiatieven omtrent duurzaamheid, fruitteelt en een leefbaar landschap.

De producten van Puur Aroma zijn te koop bij tuincentra, natuurvoedingswinkels, plantenmarkten en webshops.

Directe verkoop bij Puur Aroma zelf aan de Pasveld 4 te Margraten vindt uitsluitend op zaterdag van 9 tot 16 uur plaats.

 

Puur Aroma

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven