Nuijts Verswinkel

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Slagerij Nuijts is een slagerij met een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Het familiebedrijf is gestart in 1937 en niet alleen een begrip voor de plaatselijke bevolking geworden, maar zeker ook voor gasten die tijdelijk in het zuiden van Limburg verblijven.

De ambititie van Slagerij Nuijts is het leveren van kwaliteit. Zij hechten veel waarde aan traditie, maar gaan wel met de tijd mee.

De basis van de producten is topkwaliteit vlees uit eigen omgeving. Livar varkensvlees, Limburgs lamsvlees, Gildehoen kip en in de winterperiode regionaal wild. Het assortiment groente, fruit en diverse wijnen uit het dorp maken het boodschappenlijstje compleet.

In de winkel is het assortiment aangepast aan de veranderende eetgewoonten van de hedendaagse consument. Naast het vertrouwde aanbod kwaliteitsvlees en vleeswaren heeft Slagerij Nuijts ook een ruim assortiment van maaltijden, snacks, salades en traiteurspecialiteiten. Het assortiment van Slagerij Nuijts wordt verpakt in materialen die de kwaliteit van de producten hoog houdt en zo min mogelijk het milieu belasten.

Nuijts Verswinkel

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven