Kazerij Verschuren

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Al sinds de oprichting van Kazerij Verschuren werken zij samen met lokale ondernemers. Er wordt bewust gekozen voor kazen van de meest duurzame kaasmakers van Nederland. Naast de “stinkkies”, behoren andere streekproducten zoals lokaal gefokt lamsvlees , Heuvelland wild en echte Limburgse stroop van een ambachtelijke stroopstoker tot het assortiment. Kwaliteit, authenticiteit en genieten staan voorop. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan het Cittaslow gedachtegoed in gemeente Eijsden-Margraten.

Het enthousiasme van Rob en Christel

Rob en Christel Verschuren etaleren al ruim 10 jaar  hun liefde en passie voor lekker eten, drinken en gezelligheid. Beleef het vakmanschap en ontdek deze schitterende Kazerij, amuzerij en schenkerij aan de oevers van de Maas.

Kazerij verschuren vind je op het Winkelcentrum Eijsden, Koning Willem-Alexanderstraat 3 in Eijsden. De winkel  is geopend van dinsdag tm vrijdag van 9 tot 18 uur en zaterdag van 8.30 tot 17 uur.

Kazerij Verschuren

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven