IJsbaas

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Het ijs van IJsbaas is zo puur mogelijk. IJsbaas haalt de melk vers bij de boer en het fruit komt rechtstreeks uit het Heuvelland. Producten worden verwerkt aan de hand van een kringloop. Er wordt goed bekeken of restproducten hergebruikt kunnen worden of teruggegeven aan de landbouw. IJsbaas laat met haar enthousiasme en onderscheidende aanpak haar passie voor het Cittaslow gedachtegoed zien.

In onze ijswinkel laten wij u al onze noviteiten op het gebied van ijs zien. Onze ijsmakers staan dagelijks voor u klaar en adviseren u graag in het maken van de juiste keuze.
In onze ijsvitrine hebben we maar liefst 24 smaken van ons huisbereid authentiek Italiaans ijs, waarvan gemiddeld 8 smaken veganistisch zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit een van onze 18 verschillende huisgemaakte toppings.

Winkel Openingstijden 2024:
Dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag openen wij onze deuren vanaf 8.30 uur.
IJsbaas, Rijksweg 120, Margraten

IJsbaas

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven