Hoeve Endepoel

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Hoeve Endepoel is een kleine speler in de toeristische sector, maar door de positieve uitstraling heeft deze accommodatie een grote bijdrage. De accommodatie is gehuisvest in een monumentaal pand. Cultuurhistorische waarden staan hoog in het vaandel en worden met veel passie uitgedragen. De gasten van Hoeve Endepoel worden doorverwezen naar leveranciers en restaurants die met streekproducten werken. Voor Hoeve Endepoel is Cittaslow niet alleen het praten over de Cittaslowwaarden, maar ook deze waarden uitdragen en hiernaar handelen.

Rust, ruimte en natuur!

Hoeve Endepoel is uitermate geschikt voor mensen mét en zonder kinderen. De landelijke ligging, het uitzicht over de landerijen en de gezellig ingerichte vakantiewoningen voldoen aan alle voorwaarden voor een vakantie waarin u kunt genieten van rust en ruimte. Vanuit de woonkamer stapt u zo de natuur in.
Kijk eens rond op onze site voor een compleet beeld van onze woningen. Heeft u belangstelling voor een verblijf in onze hoeve? Of wilt u meer informatie over de verblijfsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Hoeve Endepoel

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven