Erik Stevens Catering

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Erik Stevens Catering blijft zichzelf steeds vernieuwen en nieuwe concepten ontwikkelen. Centraal bij deze concepten staat eten en drinken uit de streek en het ervaren van de bijzonder mooie omgeving. Erik Stevens Catering biedt zijn gasten meer dan een leuke avond uit. Zij worden ervan overtuigd dat streekproducten niet alleen goed en lekker zijn, maar ook bijdragen aan het behoud van de leefomgeving. Erik Stevens Catering laat met een vernieuwende aanpak de passie voor het CIttaslow gedachtegoed zien.

Culinaire aanpakkers​

Bij ESC denken we graag met onze opdrachtgevers mee. We onderscheiden ons op culinair gebied, we koken met passie en gebruiken kwalitatieve producten. Dat zijn onze ingrediënten voor een geslaagd event.

Mooie en eerlijke ingrediënten. Daar staan wij voor. We gebruiken het liefst producten die bewust tot stand komen. We maken er de mooiste gerechten mee. In onze keuken werken we daarom met seizoensmenu’s. Want alleen zo krijgen we altijd de lekkerste ingrediënten en kunnen we inspelen op wat er in de markt gebeurt.

Erik Stevens Catering

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven