Wethouder Jacobs benoemde William Bronckers van Eetcafé-B&B Riékelt in Rijckholt tot nieuwe Cittaslowambassadeur in 2023.

Eetcafé B&B Riékelt

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2023

Heeft u iets te vieren, organiseert u een uitje of bijeenkomst voor een grotere groep? Bij ons bent u aan het juiste adres, onze sfeervolle zaal is geschikt voor verschillende doeleinden. De catering wordt verzorgd door onze eigen keukenbrigade. Niet ver gelegen van ons eetcafé , in het oude klooster (achter de kerk), hebben wij onze Bed & Breakfast gerealiseerd met mooie kamers vol historische details.

Wandelen & fietsen

Kaffee Riékelt ligt aan de rand van het Savelsbos. Een mooi natuurgebied dat zich perfect leent voor diverse activiteiten. Er zijn prachtige wandelroutes door het gebied die reiken van het Limburgse Heuvelland tot aan de Belgische Voerstreek.

Zuid Limburg is bij uitstek een fietsregio, met de vele heuvels een genot voor de sportieve fietser. Kaffee Riékelt is hierbij een ideaal start- en eindpunt, om erna te genieten van één van onze lekkere bieren of wellicht een hapje. Op de website vind je diverse wandel-en fietsroutes.

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven