De Pastory

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2023

Alain Vermeulen van Restaurant De Pastory in Cadier en Keer ontving in 2023 uit handen van wethouder Gerry Jacobs de ambassadeursplaquette.

Welkom bij de Pastory. Een prachtig vernieuwd restaurant en mooie feestzaal waarbij het u aan niets zal ontbreken. De Pastory is een familiebedrijf in hart en nieren. Broer en zus Vermeulen zetten de passie voort van hun ouders. Alain Vermeulen verwelkomt u in het restaurant. Wijn en spijs worden goed verzorgt en naar wens geadviseerd.

Team

Onder leiding van Nathalie en Alain Vermeulen staat een jong getalenteerd team voor uw klaar dat zich voortdurend inzet om aan al uw wensen te voldoen. Broer en zus Vermeulen zetten de zaak voort van vader Jan Vermeulen, oud chef-kok. Samen met zijn vrouw Wies zet Jan zich nog elke dag in met hart voor de zaak. In de keuken zorgt Chef-kok Mathijs Ramaekers samen met zijn team voor uitstekende culinaire en oogstrelende gerechten. Gastheer Alain ontvangt u van harte in het restaurant terwijl gastvrouw Nathalie de Salle de fêtes tot in de puntjes verzorgt.

De Pastory

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven