De Oogstschuur

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

Wim Notermans is een fruitteler die zijn enthousiasme voor de fruitsector graag deelt. Hij heeft een appelliedje gemaakt dat hij zingt op scholen. Hiermee wil hij kinderen stimuleren om gezonder en meer fruit te gaan eten. Daarnaast is hij bezig met ontwikkelen van een fruitteelt informatiecentrum. Wim Notermans zet zich met hart en ziel in voor de fruitsector en de promotie daarvan.

Winkel de Oogstschuur

Van bloesem tot oogst. Winkel ‘de Oogstschuur’ plukt letterlijk en figuurlijk de vruchten van Fruitbedrijf Wim Notermans. Het aanbod appels en peren komt uit eigen boomgaard en de aardbeien en blauwe bessen van eigen veld. Naast eigen fruit bestaat het assortiment uit een seizoen sortering aan Limburgse streekfruit als bramen, frambozen en diverse soorten bessen. Ook voor uw dagelijkse groente kunt u in de winkel terecht.

Winkel de Oogstschuur, Hoogcruts 5 Noorbeek. Geopend van dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 13:00 en 13:30 – 17:30 uur.  Zaterdag 9:00 – 17:00 uur

De Oogstschuur Fruitbedrijf Notermans

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven