Boomkwekerij is Rob Frijnts

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

De markt vraagt steeds meer een eerlijk en transparante bedrijfsvoering en producten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. En beleving wordt met hoofdletters geschreven. Als ambachtelijke boomkweker is Rob Frijnts meer dan gemiddeld bewust van wat dat betekent. Het is niet kiezen voor de weg van de minste weerstand. Het is een constante uitdaging om in het spel met de regelgever en moeder natuur ieder jaar weer een balans te vinden.

Vrije verkoop

Samenwerken is dan ook een belangrijke voorwaarde om continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Het zijn niet de mooie woorden maar de daden die het verschil maken. Onderscheidend vermogen komt van uit de puurheid van het product en ondernemer.

Rob Frijnts Boomkwekerij

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven