Bloemboetiek ’t Blumpke

Bloemboetiek ’t Blumpke

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Gulpen-Wittem sinds 2020

’t Blumpke haalt buiten naar binnen in hun bloemenboetiek. In de afgelopen 40 jaar zijn zij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ze zorgen voor frisse snijbloemen, boeketten op maat en verschillende soorten planten welke zij zo veel mogelijk duurzaam inkopen.

Familiebedrijf

Wij zijn een mooi familiebedrijf in het hartje van Gulpen. Een bloemenboetiek met letterlijk én figuurlijk centraal in onze winkel: BLOEMEN. Daarnaast verkopen we glas en aardewerk van vaas en pot, tot luxe eyecatchers voor het interieur. Alles binnen onze ‘eigenwijze’ stijl. Bij ’t Blumpke bloeien we met alle seizoenen mee.

Meebewegen met de seizoenen

Door het jaar heen passen wij ons assortiment daarom regelmatig aan waardoor je telkens opnieuw wordt verrast! Verder leveren wij maatwerk voor veel verschillende gelegenheden. Wij zijn een duurzame bloemist, wat o.a. betekent dat het overgrote deel van de bloemen duurzaam gekweekt zijn en we werken met ecologische aanpassingen. Hierdoor zijn wij ambassadeur van onze Cittaslow gemeente Gulpen-Wittem.

Bloemboetiek ’t Blumpke, Markt 6, 6271 BD Gulpen

Gemeente Gulpen-Wittem

Sinds 2018 is het kloppend hart van het Heuvelland, de gemeente Gulpen-Wittem in het bezit van het Cittaslow keurmerk. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Gulpen-Wittem.

Cittaslow Gulpen Wittem

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven