BEEing Pure

Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten sinds 2021

BEEing Pure is een ambachtelijk, lokaal, duurzaam, jong en dynamisch bedrijf dat zoveel mogelijk lokaal produceert en verkoopt. Ook vindt Kenny het belangrijk om de samenwerking op te zoeken tussen lokale ondernemers. Dit is terug te zien in het assortiment. BEEing Pure vervult ook een educatieve rol. Het verspreiden van informatie over het belang van de bijen staat hoog in het vaandel. Zowel particulieren, onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen hiervoor bij BEEing Pure terecht.

Verkooppunten:

Op vrijdag staan we in de Hoenderstraat op de grote markt in Maastricht van 8.30-15.00 uur.
Ook kunt u terecht van 10.00 tot 14.00 uur op de Demertstraat 9 6227AM Maastricht. Hier bieden wij hetzelfde assortiment aan als op de weekmarkt.

BEEing Pure

Gemeente Eijsden-Margraten

Sinds 2016 heeft de ‘fruitigste’ gemeente van Nederland, Eijsden-Margraten,  het keurmerk Cittaslow. Maak kennis met de Cittaslow ambassadeurs binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Cittaslow Eijsden-Margraten

Over Cittaslow

Cittaslow is een internationaal keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren als het gaat om onder meer kwaliteit van leven, streekproducten, gastvrijheid én cultuurhistorie en -behoud.

Drie Cittaslow gemeenten, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

Beleef Cittaslow in oktober

Samen met de Cittaslow ambassadeurs en andere lokale partners wordt jaarlijks in oktober een gevarieerd programma samengesteld in het teken van Cittaslow beleving om actief aan deel te nemen, te bezoeken en te beleven!

Beleef Cittaslow in oktober activiteiten
Scroll naar boven