Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Meditatie op woensdag – klooster HX hoogcruts

Zijnsgeoriënteerde meditatie (ochtend)

Een eigentijdse vorm van meditatie in het klooster van de 21ste eeuw
Wil je graag een begeleide meditatie doen, met andere mensen samen mediteren en/of leren hoe je kunt mediteren en wat voor jou werkt, dan ben je van harte welkom bij Irene Andriessen in de tweewekelijkse meditaties op HXhoogcruts. We beoefenen Zijnsgeoriënteerde meditatie: ontspannen bewegend, in rust zittend en soms met behulp van visualisatie – op woensdagochtend en woensdagavond, om de week.
Zijnsgeoriënteerde meditatie is een zeer toegankelijke meditatievorm, die lichaam, energie en geest aanspreekt. Een gedeelte doe je bewegend, dus je hoeft niet voortdurend stil te zitten.
Zoals het woord Zijnsoriëntatie al zegt: je maakt in de meditatie ruimte om te Zijn. Je komt los van de waan van de dag en laat je aandacht niet langer bezetten door gedachten, doelen en goed/fout oordelen. Op die manier kalmeert je geest. Je ontspant, voelt je vrijer en lichter of juist meer aanwezig in je lichaam. Je landt in de ruimte van NU, waar je blik kalm en helder aanwezig is hoe het met je is.
Zo kom je in contact met de dimensie van jou, die van nature open, zorgeloos, liefdevol en vrij is. Een dimensie, die er altijd is, maar waar we vaak overheen leven in de drukte en gewoontes van ons dagelijks leven.

Heb je nog geen of weinig ervaring met meditatie? Geen probleem. Doe gerust mee!  Kom je voor het eerst, wil je dan eenmalig het inschrijfformulier invullen, zodat ik je gegevens heb? Ben je al vaker geweest dan is inschrijven niet nodig.

Meer info/inschrijven op de website van Irene Andriessen

Beleef Cittaslow gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
woensdag 18 oktober 2023
Tijd:
09:30 - 10:30
Kosten:
€15

Organisator

Irene Andriessen
Telefoon
+31 06 51 844 966
E-mail
info@ireneandriessen.nl
Bekijk de site van Irene Andriessen

Locatie

HXhoogcruts
Hoogcruts
Slenaken, Eijsden-Margraten 6277 NP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van HXhoogcruts
Scroll naar boven