Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
TRE Workshop Ontmoet je kracht

TRE Workshop

TRE® Tension & Trauma Releasing Exercises
(Spanning & stressontladende oefeningen).

TRE® is een reeks van spanning ontladende oefeningen, ontworpen om diepe chronische spanning in spieren en bindweefsel los te laten. We ervaren dagelijks spanning en stress. Indien stress te lang aanhoud of de gebeurtenis te veel impact heeft gehad kan chronische spanning ontstaan in spieren en bindweefsel. Deze spanning kan op de lange duur leiden tot ziekte of pijnklachten.

Ons lichaam beschikt over een natuurlijke methode om diepe chronische spanning te ontladen en te ontspannen bij stressvolle omstandigheden. Ook de mens, net als alle andere zoogdieren, is in staat om de opgeslagen spanning“ van zich af te schudden”. Mensen hebben dit mechanisme “onbewust uitgeschakeld, maar de natuur maakt er nog gretig gebruik van.

Door middel van een aantal eenvoudige oefeningen kan het mechanisme weer geactiveerd worden, en ben je in staat de spanning weer van je af te schudden. Deze lichaamseigen methode zorgt ervoor dat spanning wordt ontladen, afvalstoffen worden afgevoerd en het zenuwstelsel weer kan bijdragen aan een staat van rust en ontspanning.

De ervaringen van ruim 20 jaar TRE® bewijzen dat TRE® zeer effectief is bij het verwerken van trauma, echter zeker ook positief resultaat boek bij het verlagen van stress, angst, spanning en pijn.

TRE® is een zelfhulpmethode, makkelijk aan te leren en kan thuis op een gewenst tijdstip, passend in je leefpatroon, toe te passen. TRE® werkt zonder dat je over datgene wat je hebt meegemaakt hoeft te praten.

Al na de eerste sessie ervaar je de bijzondere kracht van je lichaam en is effect waarneembaar.

Meer informatie vind je op https://ontmoetjekracht.nl/tre/ of neem contact op via 06 – 309 32586
Investering:   € 85,– p.p. voor de workshop en deze maand ontvang je het boekje t.w.v. € 6,50 cadeau.
Aanmelding: per mail naar info@ontmoetjekracht.nl
Aantal deelnemers:  maximaal 4 – mocht de animo groot zijn dan is het mogelijk een extra workshop in te plannen.

De TRE workshop naast deze datum ook op andere dagen in de maand oktober te boeken, individuele sessies zijn ook mogelijk, bel/whatsapp naar 06 309 32586 of stuur een e-mail om te informeren naar de mogelijkheden.

Beleef Cittaslow in de gemeente Gulpen-Wittem

Gegevens

Datum:
dinsdag 31 oktober 2023
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€85

Organisator

Ontmoet je Kracht
Telefoon
06 309 32586
E-mail
info@ontmoetjekracht.nl
Bekijk de site van Ontmoet je Kracht

Locatie

Ontmoet je Kracht
Hilleshagerweg 110
Mechelen,
+ Google Maps
Telefoon
06 309 32586
Bekijk de site van Ontmoet je Kracht
Scroll naar boven