Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool Zijnsoriëntatie 2024 HX hoogcruts

HX hoogcruts Summerschool Zijnsoriëntatie

Pad van levenskunst

Zijnsoriëntatie is een spiritueel pad van levenskunst. Het is een diepgaande visie over hoe je je natuurlijke aard kan ervaren en vormgeven in je dagelijks leven. De visie en bijbehorende methodes zijn ontwikkeld door spiritueel leraar Hans Knibbe. Uit de alchemie van eeuwenoud boeddhisme en moderne psychologie is een eigentijds en inspirerend pad ontwikkeld, dat aansluit bij de uitdagingen van ons westerse mensen.

Dat pad loop je in de eerste plaats door te ervaren, te ontdekken en nieuwsgierig te zijn naar wat de meditatie en andere oefeningen teweegbrengen in je manier van zijn. In deze summerschool verkennen we drie achtereenvolgende dagen de ‘levenskunst’ van Zijnsoriëntatie.

Je ontdekt dimensies van jezelf die in je dagelijks leven vaak ondergesneeuwd raken onder overlevingspatronen en gewoontes: kalmte, stroming en levendigheid, een goede energiebalans, een ruime, open blik die met respect en compassie naar de ander én naar jezelf kijkt. Werkvormen zijn meditatie-in-beweging, zitmeditatie, lichaamswerk, dans, visualisatie, oefeningen in 2-tallen en deelrondes.

Data: 14-15-16 augustus 2024
Tijd: 10.00 – 17.00
met op 15 augustus om 19.00 een avond-stiltewandeling op het nabijgelegen Landgoed Altenbroek (voor de liefhebbers).

Deelnemers die graag willen meedoen, met of zonder ervaring in Zijnsoriëntatie en meditatie, zijn van harte welkom. Heb je daarover vragen of twijfels, bel me gerust!
Inschrijven en meer info via www.ireneandriessen.nl/agenda/

Gegevens

Begin:
woensdag 14 augustus @ 10:00
Einde:
vrijdag 16 augustus @ 17:00
Kosten:
€295
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

HXhoogcruts
Hoogcruts
Slenaken, Eijsden-Margraten 6277 NP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van HXhoogcruts
Scroll naar boven