Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Soepkipactiedag MergellandEi

Soepkip Actiedag

Zaterdag 7 oktober houdt MergellandEi bij de Boer-der-ei-automaat haar tweede soepkippen actie. Dat betekent: Echt slow food kopen.

“Onze soepkippen hebben gescharreld in onze wei in het mergelland en kennen dus ook geen chemische bestrijding tegen vogelmijt. Dus Fipronil- en #antibiotica-vrij. Eenmaal geslacht krijgen ze de naam Sophine…de Sop Hin. Deze Sophines heeft MergellandEi teruggekocht en dat is de perfecte basis om een bottenbouillon te maken. Met deze bouillon versterk zelf je immuunsysteem.

Bottenbouillon is gezond! Het versterkt je immuunsysteem en geeft je lichaam een flinke health kick. Oma schotelde je niet voor niets een dampende kop bouillon voor als je ziek was. Onze legkip, in de wei rondgedarteld onder het zonnetje, klaar met leggen, is de grondstof voor deze boost! Vol vitaminen en mineralen,100% glutenvrij Ze worden panklaar en diepgevroren geleverd (gewicht ca 1 kg). Het zijn onze eigen legkippen. Geniet van een dampende kop soep en van het vlees kunt u een hartige kippenragout maken”.

Op zaterdag 7 oktober wordt er op het vuur bottenbouillon gemaakt die je kan komen proeven. Je komt alles te weten over het recept en de kippen. De hele dag geldt de actie bij aankoop vanaf 3 soepkippen is de soepkip € 5 per stuk.

 

Beleef Cittaslow in de gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
zaterdag 7 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

MergellandEi
Telefoon
0614500373
E-mail
info@mergellandei.nl
Bekijk de site van MergellandEi

Locatie

Boer-der-ei-automaat
Keerestraat 3
Eckelrade,
+ Google Maps
Telefoon
0614500373
Bekijk de site van Boer-der-ei-automaat
Scroll naar boven