Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Samen koken, samen eten in Vaals

Samen koken, samen eten in Vaals

Ontmoeting en verbinding staan in Vaals het hele jaar centraal. Het organiseren van ontmoetingen is van belang en draagt bij aan eenzaamheidsbestrijding. Samen koken, samen eten is zo’n activiteit.

Inwoners van Vaals worden van harte uitgenodigd om op maandagmiddag 2, 23 en 30 oktober aan te schuiven in de Oude Pastorie in Vaals.

Olga Bertrand-Velraad: ‘Mensen komen hier voor de gezelligheid. Met elkaar wordt een gezonde warme maaltijd voorbereid en klaargemaakt. Iedereen helpt een handje mee door groenten te snijden, aardappels te schillen, tafels te dekken, af te wassen en op te ruimen. Zo ontstaat een levendig contact tussen mensen en komen ze hun verhalen kwijt. We schuiven vervolgens samen aan tafel. Deelnemers worden iedere keer voorzien van een drie-gangen menu voor 5 euro per keer. Vaak is er ook tijd voor een gezelschapsspel of een kaartje te leggen.’

Wilt u ook nieuwe mensen ontmoeten? Kom om de week op maandagmiddag samen met anderen koken en eten bij de Oude Pastorie, Kerkstraat 41 in Vaals. Het kan ook een oplossing zijn als u niet meer alles zelf kan koken.

Meer informatie en aanmelden? Bel WijVaals via of 043 3068583 of wijvaals@vaals.nl (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur).

Beleef Cittaslow in de gemeente Vaals

Gegevens

Datum:
maandag 23 oktober 2023
Kosten:
€5

Organisator

Gemeente Vaals
Telefoon
043-3068568
E-mail
info@vaals.nl
Bekijk de site van Gemeente Vaals

Locatie

Oude Pastorie
Kerkstraat
Vaals, Vaals 6291 AB Netherlands
+ Google Maps
Scroll naar boven