Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Rondleiding en proeverij Wijndomein Holset

Rondleiding Wijndomein Holset

Domein Holset is een BruisendWijnHuis in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier verbouwen we de druiven waarvan we mousserende wijn maken volgens de traditionele methode. De locatie van ons Domein is de plek waar onze passie voor de wijn, de natuur en ons vak samenkomen. Je bent hier altijd welkom om onze wijnen te proeven, te kopen of om te blijven slapen. Met elf unieke kamers bieden we je een fijn verblijf op ons Domein. Kies om te slapen in een comfortabele kamer in het wijnhuis of een deluxe kamer met uitzicht op de wijngaard.

Benieuwd naar onze wijnen? Als BruisendWijnHuis produceren wij unieke mousserende wijnen. Wil je meer weten over onze bijzondere locatie, boek dan een rondleiding in combinatie met een proeverij. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Rondleiding en proeverij
Onze wijnspecialisten starten de rondleiding met een verhaal over de historie van ons Domein. Daarna maken we een boeiende wandeling door de wijngaard, dus trek stevige schoenen aan. Na het bezoek aan de wijngaard laten wij onze drie mousserende wijnen proeven en vertellen wij uitgebreid over de productie hiervan volgens de traditionele methode.

Wanneer: woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur
Waar: ontvangst in de winkel op het Domein
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 24,50 p.p.

Ben je met 15 personen of meer of heb je interesse in een privé rondleiding, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via mail. 

Domein Holset is Cittaslowambassadeur in de gemeente Vaals

Gegevens

Datum:
woensdag 4 oktober 2023
Kosten:
€24,50

Organisator

Domein Holset
E-mail
info@domeinholset.nl

Locatie

Domein Holset
Holset 34-36
Lemiers,
+ Google Maps
Telefoon
+31 43 850 2928
Bekijk de site van Domein Holset
Scroll naar boven