Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Rondleiding op de imkerij

Rondleiding op de imkerij

Neem een kijkje in de (bij)keuken van imkerij BEEing Pure. Tijdens de rondleiding neemt imker Kenny je mee naar zijn bijen. Hij vertelt je over het mysterieuze gedrag van de bijen, geeft je veilige een blik in de bijenraten, verklapt wat een imker precies moet doen voor de lekkerste honing en natuurlijk mag je ook proeven van het resultaat: de heerlijke honing van BEEing Pure! Bij aankomst staat er een gedekte tafel klaar met ambachtelijke Limburgse vlaai van bakkerij SoDelicious (divers aanbod). Ook wordt koffie van branderij Charlie’s coffee geserveerd en is er keuze uit diverse soorten Pukka thee. Voor de kleintjes is er ook sap van de Bemelerhof en water voor de liefhebbers.
Vervolgens gaan we de rondleiding starten waar ik nog niet te veel over vertel. Wanneer het verhaal over de “bloementjes en de bijtjes” afgerond is begint de honingproeverij.
Als er dan verder geen vragen meer zijn sluiten we de tour af met een proefglaasje mede (honingwijn).

De rondleiding start tussen 12 en 13 uur. Tickets á € 19,50 per persoon dienen vooraf geboekt te worden en wij nemen contact met u op om de datum te bevestigen. Alvast bedankt.
Aanmelden en meer info via de website van BEEing Pure

Ook ideaal als workshop, bedrijfsuitje, educatie voor scholen of als kinderfeestje! Heeft u een speciale wens, dan kunt u ook uiteraard contact met ons opnemen.

De locatie van de hoofdstand van de Imkerij is Wiegersweg te Gronsveld. De imkerij bevindt zich tegenover Brasserie De Dwaze Herder. U kunt bij de oranje vlaggen met ons logo naar onder rijden.

BEEing Pure is Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 7 oktober 2023
Kosten:
€19,50

Organisator

BEEing Pure
Telefoon
06-51376940
E-mail
info@BEEingPure.nl
Bekijk de site van BEEing Pure

Locatie

De Imkerij
Wiegersweg
Gronsveld, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-51376940
Scroll naar boven