Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Rondleiding Landgoed Heerdeberg inclusief 2 gangen diner

Rondleiding Landgoed Heerdeberg incl. 2 gangen diner

Heerdeberg is een plek waar boeren, producenten en consumenten elkaar ontmoeten. Hier delen we onze kennis en passie voor eerlijk voedsel. Hier onderzoeken en ontdekken we hoe we samen het evenwicht tussen mens en natuur kunnen herstellen. We ontmoeten elkaar ons in het voedselbos, in de tuinen, tussen de dieren en in het restaurant.

‘Boer slager en kok ineen’ Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.
Aan het begin van de week doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht moeten worden. Op onze menukaart vindt u als gast gerechten met ingrediënten van ons landgoed zowel vegetarische opties als gerechten met vlees van onze eigen Bonte Bentheimer varkens en Aberdeen Angus runderen. Wij koken op het ritme van de seizoenen, dus onze menukaart wisselt per seizoen, soms wel maandelijks. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose-intolerantie of andersoortige dieetwensen.

Van kop tot staart
Bij Heerdeberg kiezen we er bewust voor om oude gebruiken op een eigentijdse manier te herintroduceren. U vindt vaker op ons menu steak tartaar, procureur, buikspek en bloedworst. Maar misschien in onze zacht gegaarde shortrib wel het meest populair. We houden niet van verspilling en gebruiken het hele dier. Bij ons kunt u zich dus ook laten verrassen door gerechten bereid met ondergewaardeerde producten als beenmerg of lever.

Rondleiding incl. 2 gangen diner
Wij organiseren iedere donderdag een rondleiding over ons Landgoed. U kunt dan onder begeleiding van Taco Blom de permacultuur- bosrandtuinen bekijken en hij zal u er alles over vertellen. Om de rondleiding compleet te maken neemt Taco u mee naar onze Bonte Bentheimer varkens en Aberdeen Angus runderen.

Aansluitend wordt u verwend met gerechten gemaakt van producten van ons landgoed!

Programma rondleiding:
15.30 uur Ontvangst met koffie en vlaai
16.00 uur Rondleiding
18.00 uur 2 gangen diner Restaurant Heerdeberg inclusief drank

Reserveren/tickets via de website van Heerdeberg

Heerdeberg is Cittaslow ambassadeur in de gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
donderdag 5 oktober 2023
Tijd:
15:30
Kosten:
€84,50

Organisator

Heerdeberg
Telefoon
043 311 00 52
E-mail
info@heerdeberg.nl
Bekijk de site van Heerdeberg

Locatie

Heerdeberg
Pater Kustersweg
Cadier en Keer, Eijsden-Margraten 6267 NL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
043 311 00 52
Bekijk de site van Heerdeberg
Scroll naar boven