Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Meditatie Kloosterkerk Wittem
Meditatie Kloosterkerk WIttem

Meditatie Kloosterkerk Wittem

Wat is mediteren?
Mediteren is een soort levenskunst. Het is als het gaan van een pelgrimstocht waarin niet het doel centraal staat, maar de weg die je gaat en wat je onderweg ervaart. Mediteren is gaan zitten op een plek die goed aanvoelt, een plek waar je je kunt concentreren op je mantra (zelf gekozen woord), een plek waar je je lichaam kunt ontspannen. Bij het begin van de meditatie heb je aandacht voor je ademhaling, je probeert in het hier en nu te zijn en in de stilte. Je laat de gevoelens toe die er op dat moment zijn. Het is zoals het is … zoals je aanwezig bent, ben je goed. Lees verder in deze folder.

Praktische informatie
Er wordt door een groep van ca. 10 personen gemediteerd in de Kloosterkerk van Wittem. De groep staat open voor nieuwe personen die zich willen aansluiten.
Na een impuls van ongeveer 10 minuten, wordt er 25 minuten gemediteerd, daarna is nog mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden bij Marianne Debets per mail of tijdens kantoren bij de receptie van het klooster, tel. 043 450 1741
€ 2,00 p.p. per avond voor de onkosten (o.a. koffie/thee).

Enkele dagen voorafgaand aan de meditatie wordt aan de deelnemers een tekst toegestuurd. In deze tekst wordt kort het thema van de komende meditatie beschreven en dient ter informatie en ondersteuning.

Gegevens

Datum:
woensdag 2 oktober
Tijd:
19:00 - 20:00
Serie:
Kosten:
€2
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pelgrimsoord Klooster Wittem
Wittemer Allee
Wittem, Gulpen-Wittem 6286 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)43 450 1741
Bekijk de site van Pelgrimsoord Klooster Wittem
Scroll naar boven