Laden Evenementen

Tuina wordt in China al eeuwenlang met succes toegepast en is één van de peilers van de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde). Tuina heerlijk zowel als massage om je lichaam te onderhouden als in een therapeutische behandelvorm met als doel de balans in het lichaam te herstellen en zo het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

TuiNa (spreekt uit als twie-nah) is een chinese massagetechniek die in China al 4500 jaar met succes wordt toegepast en is een belangrijk onderdeel van de TCG (Trationele Chinese Geneeskunde). Kort samengevat is het een therapeutische behandelvorm met als doel de balans in het lichaam te herstellen en zo het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Er wordt gebruik gemaakt van massagetechnieken die het fasciaweefsel van het lichaam in de diepte maar ook op spierweefsel, botten en pezen en het zenuwstelsel doordringen. Hiermee worden blokkades in het lichaamsweefsel opgelost. Door druk uit te oefen op meridianen en specifieke acupunctuurpunten, kan de energie en de lichaamsvloeistoffen en voedingsstoffen weer vrij en gelijkmatig door de huid, spieren, pezen gewrichten stromen.

Kennismaking Tuina (rug)massage bij JoQi

Tuina vergroot je weerstand, geeft je flexibiliteit, laat het lichaam herstellen en laat spanningen verdwijnen.

In oktober kun je iedere woensdag kennis maken met Tuina bij Joqi tegen een speciaal Beleef Cittaslow tarief van € 35 per behandeling van 40 minuten. 

Aanmelden/afspraak aanvragen:
 uitsluitend per mail 

Beleef Cittaslow in de gemeente Vaals

Scroll naar boven