Laden Evenementen
Antigriepine behandeling-je weerstand verhogen. Cuppen of cupping is een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese acupunctuur. Het wordt onder andere gebruikt om het lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Zo wordt het door topatleten gebruikt om sneller te herstellen na grote inspanningen of bij het herstellen van een blessures.

Via cuppingtherapie stimuleer je zowel het lymfessysteem als de doorbloeding en worden afvalstoffen afgevoerd. De cups kunnen alleen gezet worden, maar je kan er ook mee masseren. Er wordt nieuw lymfevocht in omloop gebracht, waardoor de weefsels beter gevoed worden en het imuunsysteem wordt versterkt. Het bloed wordt ook gezuiverd: doordat het vacuüm een soort bloeduitstorting creëert en de verstopping naar boven trekt worden er rode en witte bloedcellen aangemaakt en verwijdert het de verzuring.

Kennismaking cupping, JoQi

Cupping stimuleert ook het zenuwstelsel, vooral op de rug. Het zenuwstelsel wordt geprikkeld en daardoor worden de veschillende organen aangestuurd. Op lange termijn verbetert het de weerstand. Zowel bij cupping als bij Tuina en acupunctuurbehandelingen wordt uitgegaan van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

In oktober kun je iedere woensdag kennis maken met cupping bij Joqi tegen een speciaal Beleef Cittaslow tarief van € 35 per behandeling van 40 minuten. 

Aanmelden/afspraak aanvragen:
 uitsluitend per mail 

Beleef Cittaslow in de gemeente Vaals

Scroll naar boven