Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Hartmeditatie Spirituele Bevrijding

Hartmeditatie

Hartmeditatie is een Oosterse meditatiewijze, die relatief onbekend is in het Westen. De techniek is ontstaan bij de spirituele meesters van weleer uit het vroegere India. De leer van de hartmeditatie concentreert zich op het psychologische hart. De workshop Hartmeditatie wordt u aangeboden door Swami Mano.

Waar de focus van de doorgaans bekende meditatietechnieken veelal op visueel en auditief vlak ligt of op de ademhaling ligt, focust de hartmeditatie zich op het ‘psychologische hart’. In het hart heerst een specifiek gevoelstype, dat beleefd wordt als het zelfgevoel. Ondanks het feit dat dit type gevoel continu actief is in het bewustzijn, is men zich hier niet direct gewaar van.

Middels instructies word je stapsgewijs geleid naar het hart van je persoonlijkheid. Omdat de focus bij de hartmeditatie gelegd wordt op het specifieke zelfgevoel, vergt het een geheel andere focus dan doorgaans gebruikelijk is bij meditatietechnieken. Gedurende de workshops wordt hier nadere informatie over verstrekt.

Hartmeditatie bevordert het psychologische en fysieke welzijn, omdat het rustgevend is en daardoor stressverlagend. Hartmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart, dat geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag.

Deelnamekosten: € 25 p.p.
Aanmelding: per mail naar info@spirituele-bevrijding of bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99
Aantal deelnemers:  minimaal 2 en maximaal 10

De hartmeditatie is naast deze datum ook op andere dagen in de maand oktober te boeken, bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99 om te informeren naar de mogelijkheden.

Beleef Cittaslow Gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€25

Organisator

Spirituele Bevrijding
Telefoon
06 54 97 66 99
E-mail
info@spirituele-bevrijding.nl
Bekijk de site van Spirituele Bevrijding

Locatie

Spirituele Stiltetuin
Zwarteweg 1
Bemelen,
+ Google Maps
Telefoon
06 54 97 66 99
Bekijk de site van Spirituele Stiltetuin
Scroll naar boven