Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Dag van de piano in de Kopermolen Vaals

Dag van de piano in de Kopermolen Vaals

De Dag van de Piano is een interactieve dag met doorlopend programma van 10.00 uur tot 17.00 uur. In het ochtendprogramma ligt de nadruk op muzikale activiteiten rondom de piano voor kinderen tot en met 12 jaar. Het middagprogramma is voor pianoliefhebbers vanaf 12 jaar en volwassenen. Gedurende de Dag van de Piano kan publiek in- en uit lopen. De toegang is gratis.

De Dag van de Piano wordt jaarlijks georganiseerd in de Kopermolen. Dit jaar staan o.a. een interactieve workshop voor kinderen en ouders op het programma, gespeeld door de altijd energieke en creatieve Marijk Greweldinger. Enkele pianodocenten vertolken het muzikale verhaal van ‘De sneeuwman’ en het jonge pianotalent Akari Bastiaens geeft een heus concert! ’s Middags is er o.a. een workshop improviseren door Robijn Tilanus, o.a. bekend van haar pianoboek Kwintessens. De muzikale afsluiting wordt verzorgd door concertpianiste Michelle Lynne.
Al deze activiteiten worden afgewisseld door ‘speelkwartieren’ waarin pianoleerlingen hun muzikale spel ten gehore kunnen brengen.

Meer informatie lees je op de website van de Kopermolen Vaals

De Kopermolen Vaals is Cittaslow ambassadeur in de gemeente Vaals

Gegevens

Datum:
zondag 1 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

De Kopermolen Vaals
Telefoon
+31(0)43 30 64 668
E-mail
info@dekopermolenvaals.nl
Bekijk de site van De Kopermolen Vaals

Locatie

De Kopermolen Vaals
Von Clermontplein 11
Vaals,
+ Google Maps
Telefoon
+31(0)43 30 64 668
Bekijk de site van De Kopermolen Vaals
Scroll naar boven