Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
workshop insecten tekenen bij KunstinKeer

Creatieve workshop insecten tekenen

Er zijn verschillende manieren om even op te gaan in het “nu”, of in de “flow” te komen. Sommige mensen sporten graag of mediteren. Anderen gaan op in hun creativiteit of in de natuur. Bij Atelier KUNSTinKEER kunt u tijdens Beleef Cittaslow opgaan in uw creativiteit én de natuur met de  workshop insecten tekenen. Gelegen aan een prachtige wandelroute langs Cadier en Keer werken we buiten bij mooi weer of in het atelier als het herfstig is

Prikkel je creativiteit

Doe mee aan de creatieve workshop bomen, vruchten of insecten tekenen en schilderen. In deze workshop zoeken we niet naar letterlijke stilte, maar naar de rust, dus kinderen zijn van harte welkom. Tekenen met je kinderen (klein)kinderen is een heerlijke manier om samen bezig te zijn en van elkaar te leren.

atelier-kunst-in-keer.jpg

KUNSTinKEER is een plek waar u ontspannen kunt tekenen en schilderen in het mooie Zuid-Limburg, terwijl Hanneke van Vugt u helpt om al uw talent in te zetten. Hanneke is ervaren tekendocent en kunstenaar.
De cursussen zijn gericht op mensen, die zichzelf willen ontwikkelen in tekenen en/of schilderen. Het niveau, waarop men begint, is daarom van geen belang: iedereen kan zichzelf immers verbeteren.

Kinder- en tiener cursussen

Bij KUNSTinKEER is een plek voor iedereen: groot en klein. Voor kinderen die graag tekenen, schilderen en creatief bezig zijn is er de kindercursus op de woensdagmiddag. Bij de tienercursussen zoeken we naar wat de cursisten zelf graag zouden willen verbeteren in hun tekenen of schilderen, net als bij de volwassenen.

kunst-in-keer-workshop-insecten-tekenen.jpg

We beginnen vaak gezamenlijk met een teken-, schilder- of materiaaloefening. Daarna gaat ieder aan een zelfgekozen werk verder.

Bij alle cursussen wordt iets te drinken, fruit en een koekje aangeboden. En als het weer het toelaat werken we zo veel mogelijk buiten.

Wanneer: zaterdag 28 oktober
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Kosten: € 12,50 incl een kopje thee en een stukje zelfgebakken vlaai
Voor wie: iedereen
Vooraf aanmelden: via mail of telefonisch 06 24 60 30 29 (er is beperkt plek)

Beleef Cittaslow in de gemeente Eijsden-Margraten

Gegevens

Datum:
zaterdag 28 oktober 2023
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€12,50

Organisator

KUNSTinKEER
Telefoon
06 24 60 30 29
E-mail
hannekevanvugt@gmail.com
Bekijk de site van KUNSTinKEER

Locatie

KUNSTinKEER
Keunestraat 30
Cadier en Keer,
+ Google Maps
Telefoon
06 24 60 30 29
Bekijk de site van KUNSTinKEER
Scroll naar boven