Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: CITTASLOW massage
Mettaphore cittaslow massage

CITTASLOW massage

CITTA SLOW DEELMASSAGE MET GRATIS POTJE VAALSER CITTASLOW LINDEHONING
Citta-slow staat voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven.
Deze CITTASLOW massage (rugkant) heeft naast het ontspannen van lichaam en geest ook een ontslakkend en reinigend effect (Detoxing massage). Er vindt een grotere doorbloeding en het stimuleren van de functies van de huid plaatst. De regenererende CITTASLOW massage met speciale Beauty Massagecups in een combinatie met een heerlijke olie brengt de individuele schoonheid optimaal tot gelding. De rug wordt eerst geopend met warme doeken en een reinigende lotion. Zachte adem en diepwerkende uitleidende massagetechnieken vitaliseren het lichaam en bereiden hem voor op de opvolgende intensief doorbloeding bevorderende massagetechnieken met de silikoncups. De uitgewogen behandeling bevordert het revitaliseren en de elasticiteit van de huid. Na de massage voelt je geest rustiger en je lichaam ontspannen. Massages zorgen voor minder stress en onbehagen. In de beleefmaand oktober krijg je onze CITTASLOW lindehoning gratis bij deze massage, die je thuis dan met een kopje thee kunt drinken. De Cittaslow lindehoning heeft een frisse en muntachtige smaak en een kalmerende en rustgevende werking.
Deze massage is van maandag t/m vrijdag te boeken tijdens de Beleefmaand Cittaslow en op de Dag van de Stilte zondag 27 oktober.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 49,00
Aanmelden: Uitsluitend op afspraak via mail of telefonisch 0031-6-57592917. Let op: U wordt opgehaald aan de voordeur, dus aub niet aanbellen.
Meer informatie: op de website van Metta-Phore

Gegevens

Datum:
vrijdag 25 oktober
Serie:
Kosten:
€49
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Metta-Phore Massage
Telefoon
0031-6-57592917
E-mail
sandra@metta-phore.nl
Bekijk de site van Metta-Phore Massage

Locatie

Metta-Phore Massage
Maastrichterlaan
Vaals, Vaals 6291 ES Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
0031-6-57592917
Bekijk de site van Metta-Phore Massage
Scroll naar boven