Laden Evenementen

« Alle Evenementen

wandel mee met kunstenaarsogen Atelier KUNSTinKEER

Wandel mee met kunstenaarsogen

Er zijn verschillende manieren om even op te gaan in het “nu”, of in de “flow” te komen. Sommige mensen sporten graag of mediteren. Anderen gaan op in hun creativiteit of in de natuur. Bij Atelier KUNSTinKEER kunt u tijdens Beleef Cittaslow opgaan in uw creativiteit én de natuur met een kijkje in het atelier en een inspiratiewandeling. Direct gelegen aan een prachtige wandelroute langs Cadier en Keer stapt u buiten en binnen in het atelier letterlijk even in een andere wereld.

Kijk en geniet (dubbel) op zaterdag
Wandel mee met kunstenaarsogen. We lopen direct vanuit het atelier door het prachtige Limburgse landschap. Hanneke van Vugt neemt jullie mee op pad met voorbeelden uit haar werk en vertelt over het landschap en de natuur als inspiratiebron om er nog meer van te genieten. Wat is de overeenkomst tussen de boom en zijn blad? Welke kleur heeft de lucht? Voor jong en oud en na afloop koffie en thee in het atelier. Geïnteresseerden kunnen dan ook alles vragen over de grafische technieken die gebruikt worden in het werk van Hanneke en haar man Olaf.

 

Prikkel je creativiteit op zondag
Maak zelf een linoleumsnede van bijvoorbeeld een insect. Deze workshop is ook heel fijn voor tieners en jongeren. Veel jongeren van nu zijn overprikkeld en overvraagd, het is voor hen heerlijk is om creatief bezig te zijn op een plek waar je jezelf kunt zijn.

Natuurlijk is iedereen welkom. In deze workshop zoeken we niet naar letterlijke stilte, maar naar de rust, dus ook kinderen zijn van harte welkom. Tekenen met je kinderen (klein)kinderen is een heerlijke manier om samen bezig te zijn en van elkaar te leren.

Op zondagmiddag is atelier KUNSTinKEER meestal open om te kijken wat Hanneke van Vugt en Olaf Beckers allemaal maken. Er is koffie en thee, voor als je liever alleen kijkt naar kunst.

Wanneer: zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Kosten: € 7,50 incl een kopje thee en iets lekkers
Voor wie: iedereen
Vooraf aanmelden: via mail of telefonisch 06 24 60 30 29 (er is beperkt plek)

Gegevens

Datum:
zondag 27 oktober
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

KUNSTinKEER
Telefoon
06 24 60 30 29
E-mail
hannekevanvugt@gmail.com
Bekijk de site van KUNSTinKEER

Locatie

KUNSTinKEER
Keunestraat
Cadier en Keer, Eijsden-Margraten 6267 CR Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06 24 60 30 29
Bekijk de site van KUNSTinKEER
Scroll naar boven