Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Portret, het vrije gebaar in inkt

Workshop Portret, het vrije gebaar in inkt

In oktober is Nada Serafimovic, kunstenaar en professioneel illustrator uit Servië, te gast bij D’O. Naast het exposeren van haar eigen werk in de galerie van D’O en het werken aan nieuw werk tijdens haar verblijf, verzorgt ze ook twee workshops in de studio van D’O. Tijdens beide workshops van Nada Serafimovic leer je de basis van het componeren, om de controle te voelen en tegelijkertijd van de vrijheid te genieten. je zult ook leren hoe je deze vaardigheden het beste kunt toepassen op basis van je eigen ideeën, gebaar en visie voor je kunstwerk(en).

Bij deze workshop rondom Het vrije gebaar in inkt, staat het portret centraal…Portret is, en we zullen het er allemaal over eens zijn, een universeel motief voor expressie… het kan geometrisch zijn, gewoon uit de schaduw gegoten, gekrabbeld met een in inkt gedoopte pen, en vervolgens afgeleide gezichten die je uit de chaos ziet… in deze workshop leer je de spontaneïteit te omarmen en vervolgens te gebruiken waar nodig om tot een portret in inkt te komen.

Nada Serafimovic,, zal door je proces tijdens deze workshop begeleiden, je leren te reageren op de schoonheid van een vrij gebaar van inkt op papier. De nadruk ligt tijdens deze workshop op het experimenteren met het materiaal en de beweging, maar aan het einde van deze dag is er zeker een werk ontstaan om mee naar huis nemen.

Prijs € 50,- inclusief koffie/thee en alle materialen.
Je mag je eigen lunch meenemen of je kunt bij D’O een verse lunch reserveren, neem hiervoor even contact op met de organisatie.
Aanmelden en meer informatie bij Dorieke Schreurs van D’O studio-gallery via mail info@studiod-o.com

Gegevens

Datum:
zaterdag 5 oktober
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

D’O studio-gallery

Locatie

D’O studio-gallery
Torenstraat
Cadier en Keer, Eijsden-Margraten 6267 ES Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 6 27 10 29 64
Bekijk de site van D’O studio-gallery
Scroll naar boven