JoQi Joselle Pieters

Joqi

Welkom bij JoQi. Mijn naam is Joselle Pieters en ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor TuiNa therapie & Acupunctuur.

Als TuiNa- en acupunctuur therapeut geef ik mensen een gerichte behandeling. Hiermee verlicht ik gezondheidsklachten of bied ik puur ontspanning en het preventief opruimen van blokkades in je lijf.

Je kunt bij mij terecht voor de verlichting van diverse fysieke en emotionele klachten. Hierbij kun je denken aan spierspanningen, migraine, chronische pijn, spier-, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, spijsverteringsproblemen, stress en meer. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw specifieke klachten te bespreken.

Acupunctuur
Acupunctuur werkt met Qì (energiestromen), en gaat met name over het verdelen van energie en het opheffen van blokkades in de stroom van energie. Door het plaatsen van kleine naaldjes op specifieke plaatsen op het lichaam komt iemand weer in balans.
Vermoeidheid en weinig energie zijn een levensveranderend gezondheidsprobleem dat elk aspect van het leven van een individu beïnvloedt. Van acupunctuur is aangetoond dat het de slaap en het humeur bevordert door de serotoninespiegel te verhogen . Als gevolg hiervan heeft het de potentie om een effectief middel tegen vermoeidheid en weinig energie te zijn.

Cupping
Bij cupping draait het om het vacuüm-zuigen van de huid. Blokkades in de energiebanen worden opgeheven en de doorbloeding versterkt. Spieren en huid worden beter gevoed en het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen.

Joqi, Maastrichterlaan 191, 6291 ER  Vaals

Scroll naar boven