guasha rug behandeling 30 minuten voor ontgiften bindweefsel

Praktijk Yanantin

Praktijk Yanantin is gevestigd op het plateau van Margraten, op 8 km van Maastricht. Sommige cliënten maken de reis vanuit de randstad of het Gooi om hier een behandelsessie te ontvangen. Tijdens de zomermaanden bieden wij een Bed & Breakfast overnachting mogelijkheid.

Behandelvormen

Bij de praktijk in Klein Welsden kunt u terecht voor de volgende behandelvormen:

• Energetische therapie door handoplegging op of boven het lichaam. Bij emotionele onbalans tussen lichaam en geest in het energiesysteem.

• Emotionele Vrijheid therapie om trauma en sentimenten te verwerken en om te vormen tot een neutrale herinnering. De emotionele lading van traumatische gebeurtenissen en herinneringen wordt geneutraliseerd door de hiermee samenhangende stressreactie te ontkoppelen in het Lymbisch systeem van de hersenen.

• Guasha voor ontgiften van het bindweefsel bij een grote verscheidenheid aan fysieke klachten en vermoeidheid. Voor innerlijke schoonheid.

• Neuro fascia dynamics voor behandeling van het zachte skelet,  een netwerk waar de weefsels, spieren en structuren met elkaar communiceren middels prikkeloverdracht via de hersenen. Hier kunnen verklevingen ontstaan waardoor pijn en bewegingsbeperkingen optreden. Ook psychische klachten kunnen ontstaan doordat de prikkeloverdracht over de fascia verstoord is geraakt.

• Lichaam ontspanning massage voor het spierweefsel en de meridiaan energiebanen, in combinatie met Tuiná drukpunt techniek op acupressuur punten.

• Stoelmassage van rug, schouders, nek en hoofd voor ontspanning en tegen stress gerelateerde klachten. De bovenkleding kan hierbij aanblijven.

Een overzicht van alle behandelvormen is te vinden op de site ‘voor Lichaam en Geest’.

Beleef Cittaslow in oktober

Tijdens Beleef Cittaslow in oktober kun je bij Praktijk Yanantin op de woensdag en vrijdag en tijdens het weekend van de Nacht van de Nacht (26/10) en de Dag van de Stilte (27/10) voor een speciaal Beleef Cittaslow tarief van € 25 voor 30 minuten terecht voor:
de Guasha rug behandeling 30 minuten voor ontgiften bindweefsel
en voor de Tuina stoelmassage 30 minuten voor ontspanning.

Praktijk Yanantin,  Klein Welsden 19, Margraten

Scroll naar boven