Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Golf en Country Club Wittem, Kika Event

Benefietwedstrijd: golfen voor Kika

Als vaders van elk 2 gezonde kinderen beseffen Ingo, Mark en Roger ontzettend goed hoeveel geluk ze hebben gehad. De dankbaarheid voor hun eigen gezonde kinderen is hun belangrijkste drijfveer om iets terug te doen voor kinderen die minder geluk gehad hebben. Ze willen Kika helpen om haar doelen te bereiken, namelijik:

1: Een grotere overlevingskans
Nog steeds overlijdt 1 op de 5 patiƫntjes aan de gevolgen van kanker. Kika wil de overlevingskans heel graag naar 100% brengen

2: Verbetering van de behandeling
Er is al ontzettend veel bereikt in de laatste jaren maar de behandelingen voor kinderkanker zijn vaak nog heel agressief, Niet alleen voor de kankercellen, maar heel vaak ook voor de rest van het lichaam en dat is slopend. Kika financiert onderzoek naar minder agressieve behandelmethodes.

3: Vermindering bijwerking op latere leeftijd
Van de kinderen die de strijd wel overleven wordt een groot deel later geconfronteerd met ernstige fysieke gevolgen van de strijd tegen kanker. Dat kan heel ernstige vormen aannemen waardoor de kwaliteit van leven fors achterblijft. Ook hierin willen we verbetering aanbrengen.

Meer informatie over de Benefietwedstrijd lees je op de website For a Kids Smile

Gegevens

Datum:
vrijdag 6 september
Tijd:
11:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
Aubelsweg
Mechelen, Limburg 6281 PC Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
043 455 13 97
Bekijk de site van De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
Scroll naar boven