- Dit evenement is voorbij.
Puur Koken Weekend
Jij…
Bent toe aan nieuwe gerechten en inspiratie
Bent enthousiast over de vegetarische keuken
Hebt de cursus Puur Koken al eens gedaan en bent aan verbreding toe
Wilt graag met natuurvoedingsproducten koken
Wilt meer weten over een gezonde manier van eten
Wilt meer zekerheid en zelfvertrouwen in de keuken
Wilt uitwisselen met andere kookfanaten
Wilt een lang weekend eten-koken-eten-koken-eten-koken
Over deze kookcursus
Jij wilt weten hoe je lekker, volwaardig en met plezier vega(n) kookt. Dat komt goed uit. Dat is namelijk precies wat je tijdens deze kookcursus leert. Op vrijdag einde van de middag heet kookdocent Marion Pluimes van de bekende Groene Kookacademie je welkom op Hof Brulle. Hier gaan we aan de slag met onderwerpen als: kooktechnieken, het samenstellen van maaltijden, werken met seizoensproducten en het op smaak brengen van gerechten. Op maandagochtend ga je naar huis met een rugzak vol kennis, nieuwe vrienden én kookinspiratie voor de rest van het jaar!
Zo’n dag in een notendop:
Je bereidt diverse maaltijden, verspreid over de dag
Je krijgt begeleiding van ervaren koks
Je volgt een dagelijkse kookdemo en kookworkshop
Je krijgt theorie met uitleg
Je ontvangt tips voor het goed op smaak brengen van gerechten
Je hebt voldoende tijd over om te lezen, te werken, te ontspannen
Inclusief:
Acht professionele kooklessen/kookdemo’s/kookworkshops gedurende het weekend
Alle maaltijden, koffie, thee en tussendoortjes
Receptenbundel met meer dan 80 recepten
Toegang tot de vegachecklistcursus t.w.v. € 255,-
Zes online kooklessen om te bekijken
Drie overnachtingen op een gedeelde kamer*
De afwas
Alle ingrediënten, puur én 100% biologisch
Bedlinnen, handdoeken en toeristenbelasting
*Behoefte aan meer privacy? Boek dan – tegen meerprijs – een privékamer.
11-14 oktober, van vrijdag 16.30 tot maandag 9 uur
Kosten € 1.250,- zonder overnachting, v.a. € 1.395,- inclusief 4 overnachtingen
Meer weten en/of aanmelden? Bij Marion Pluimes via de Groene Kookacademie