Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Mediteren, Sociaal Centrum Eijsden
Mediteren Sociaal Centrum Eijsden

Mediteren, Sociaal Centrum Eijsden

Een vol hoofd en een nog vollere agenda: wie heeft er tegenwoordig geen last van? Belangrijk is dat je ook op die momenten goed voor jezelf zorgt en voorkomt dat je mentaal overloopt. Meditatie kan je daarbij helpen.

Meditatie draait om stilte. Je laat je geest volledig tot rust komen door je op je ademhaling en het hier en nu te focussen. Het belangrijkste is dat je niet probeert om je gedachten te controleren, maar ze los te laten. In de stilte die dan ontstaat, kun je beter contact maken met jezelf en met wat echt belangrijk is voor jou.

Wanneer?
Datum: elke woensdag
Tijd: 19.30 – 20.30 uur

Waar? Vanaf woensdag 21 augustus weer in het Protestants Kerkje, Wilhelminastraat 1 in Eijsden. In het najaar verhuizen we weer naar SCE. Exacte datum wordt tijdig bekend gemaakt.

De sessies worden geleid door Harry Hofman. Tijdens de meditatie zit je twee keer twintig minuten in stilte, afgewisseld door een korte periode waarin je even in stilte de benen kunt strekken. Als je wil, kun je na afloop even napraten bij een kopje thee.

Meedoen?
Aanmelden is niet nodig; iedereen is van harte welkom. Voor deelname vragen we een bijdrage van € 2 per keer. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@sceijsden.nl of +31 (0) 6 10 73 33 27.

Gegevens

Datum:
woensdag 23 oktober
Tijd:
19:30 - 20:30
Serie:
Kosten:
€2
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Sociaal Centrum Eijsden
Prins Hendrikstraat
Eijsden, Eijsden-Margraten 6245 ED Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Sociaal Centrum Eijsden
Scroll naar boven